Zoete aardappeltortilla met feta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingrediënten voor 2 personen:

* 2 zoete aardappels
* 1 rode ui
* 6 eieren
* flinke pluk verse peterselie, fijngehakt
* 100 gram feta light

Bereidingswijze::
– Schil de zoete aardappel en snijd deze in dunne plakjes (met een rasp in een keukenmachine gaat dat het best). Schil de ui en snijd ook deze in dunne ringen.
– Verwarm een scheut olie in een pan en bak de aardappel en ui met wat peper en zout in 5 minuten goudbruin.
– Klop ondertussen de eieren los met de peterselie en brokkel hier de feta door.
– Giet het eimengsel in de pan over de ui en aardappelplakjes. Zet het vuur laag, zet een deksel op de pan en bak de tortilla in 10 minuten gaar.
– Haal hem dan uit de pan, snijd hem in punten en serveer!

Lekker met een groene salade!

 

Deze website maakt gebruik van cookies.
Klik hier voor meer informatie

Cookies, ja ook bij mij, maar dan calorie vrij! ; )

Op onze website maken wij, en derde partijen, gebruik van cookies.
Dit, om de diverse functionaliteiten op deze website mogelijk te maken, om inzicht te verkrijgen in het bezoekersgedrag op onze website.

Door op de ‘Akkoord’ button te klikken, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring

Deze website maakt gebruik van:
  • Google Maps
  • Google Analytics/Tag
  • Youtube Videos
  • Facebook Page Plugin
  • Contact Formulier

Voor meer informatie kunt u onderstaande documenten bekijken: