Overnight oats

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ooit al eens van gehoord? Vanavond kan je het bijvoorbeeld al klaarmaken voor morgenochtend, in de ochtend kan je het koud eten, maar even opwarmen is dus ook heeeerlijk

Wat heb je nodig (voor 1 flinke kom of 1 flink glas):
* 30 – 40 gram havervlokken
* een eetlepel rozijnen
* een theelepel kaneel (of cacaopoeder)
* 200 ml halfvolle melk

De volgende dag kan je vers fruit in stukjes toevoegen

En zo maak je het:
– Doe de haver, de rozijnen en het kaneelpoeder in een kom of glas en meng goed met een lepel.– Schenk nu de melk erbij en meng weer goed door.
– Zet in de koelkast voordat je gaat slapen.
– De volgende ochtend roer je het nog even door.
– Maak dus af met wat vers fruit in blokjes.
Smullen! Wedden dat dit ontbijt vaker op het menu zal staan? En als je ‘m te dik vindt doe je er de volgende keer wat meer melk bij, vind je het te vochtig, dan simpelweg wat minder. Gewoon doen wat jij het lekkerst vindt, er zijn geen regels!

Variatietips:

Ben je geen liefhebber van melk dan voeg je er water bij ipv melk.

 

Deze website maakt gebruik van cookies.
Klik hier voor meer informatie

Cookies, ja ook bij mij, maar dan calorie vrij! ; )

Op onze website maken wij, en derde partijen, gebruik van cookies.
Dit, om de diverse functionaliteiten op deze website mogelijk te maken, om inzicht te verkrijgen in het bezoekersgedrag op onze website.

Door op de ‘Akkoord’ button te klikken, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring

Deze website maakt gebruik van:
  • Google Maps
  • Google Analytics/Tag
  • Youtube Videos
  • Facebook Page Plugin
  • Contact Formulier

Voor meer informatie kunt u onderstaande documenten bekijken: