Mexicaanse rijst met runder chipolata worstjes

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingrediënten voor 4 personen
* 1 ui
* 1 teentje knoflook of meer als je dat wil
* 400 gr broccoli
* 1/2 zakje taco/Tex mex/burrito kruiden zonder zout
* 150 gr zilvervliesrijst
* 1 blikje tomatenblokjes
* 1 blik mais
* 1 blik kidneybonen
* 1 rode paprika

Bereidingswijze:
Kook de rijst gaar als op de verpakking staat. Snijd de broccoli in blokjes incl de stam.
Pel en snipper de ui. Knijp de knoflook fijn in een knoflookpers.
Giet de mais en kidneybonen in een zeef en spoel af met water.| Verhit een eetlepel milde olijfolie in een diepe hapjes pan. Fruit de ui 2 minuten, voeg de knoflook hier bij. Even goed aanfruiten.
Snijd de chipolata worsten in kleine stukjes en voeg ze aan de ui met knoflook toe en bak ze gaar. Voeg de broccoli toe en bak ongeveer 5 minuten mee.
Voeg de tomatenblokjes, mais, paprika, kidneybonen en Mexicaanse kruiden toe en roer alles goed door tot alles verwarmd is.

Deze website maakt gebruik van cookies.
Klik hier voor meer informatie

Cookies, ja ook bij mij, maar dan calorie vrij! ; )

Op onze website maken wij, en derde partijen, gebruik van cookies.
Dit, om de diverse functionaliteiten op deze website mogelijk te maken, om inzicht te verkrijgen in het bezoekersgedrag op onze website.

Door op de ‘Akkoord’ button te klikken, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring

Deze website maakt gebruik van:
  • Google Maps
  • Google Analytics/Tag
  • Youtube Videos
  • Facebook Page Plugin
  • Contact Formulier

Voor meer informatie kunt u onderstaande documenten bekijken: