Kapsalon met een twist

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Recept voor 4 personen

* 2 volkoren ronde Turkse broden (doormidden snijden)

* 400 gr kippendijfilet (in stukjes gesneden)

* Gyros kruiden

* 1 grote rode ui (in dunne ringetjes)

* Milde olijfolie

* Teentje knoflook (uitgeperst)

* Maizena

* Hummus van zongedroogde tomaten (vers afdeling)

* Geraspte 30+ kaas

* IJsbergsla (fijn gesneden)

* 4 tomaten (in stukjes)

* 1 komkommer (in stukjes)

 

Voor de knoflooksaus

* 200 gr halfvolle kwark

* 1 teentje knoflook (uitgeperst)

* Snuf zout en peper

* Theelepel peterselie (gedroogd of vers)

* 1 eetlepel fritessaus

 

-Bak de kippendijfilet is een beetje milde olijfolie, voeg daarbij de helft van de rode ui reepjes en de gyros kruiden.

-Doe 1 eetlepel maizena toe aan een beetje water en maak er een papje van, voeg dit dan toe aan de kippendij en roer even goed door.

-Zet het vuur laag.

-Snijd de broden overdwars door zodat je 4 bodems krijgt.

-Zet de oven even op grillstand

-Smeer de broden in met een laagje hummus.

-Daaroverheen de kip, tomatenblokjes en de geraspte kaas.

-Leg ze even voor 5 minuten onder de grill tot de kaas gesmolten is.

-Haal uit de oven.

-Leg over de kaas heen de ijsbergsla, komkommer en de helft van de rode ui verdeeld.

-Als laatste lepel je de knoflooksaus eroverheen.

 

Eet smakelijk 🤗

 

Deze website maakt gebruik van cookies.
Klik hier voor meer informatie

Cookies, ja ook bij mij, maar dan calorie vrij! ; )

Op onze website maken wij, en derde partijen, gebruik van cookies.
Dit, om de diverse functionaliteiten op deze website mogelijk te maken, om inzicht te verkrijgen in het bezoekersgedrag op onze website.

Door op de ‘Akkoord’ button te klikken, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring

Deze website maakt gebruik van:
  • Google Maps
  • Google Analytics/Tag
  • Youtube Videos
  • Facebook Page Plugin
  • Contact Formulier

Voor meer informatie kunt u onderstaande documenten bekijken: