Eiwrap met zalm en rucola

Ingrediënten

4 eieren

Scheutje melk

Snuf peper en zout

100 gr gerookte zalm

Roomkaas light

Een handje rucola

 

Bereiding

Snij de rucola is kleinere stukjes. Klop 2 eieren los met een scheutje melk en voeg wat peper, zout en de rucola toe. Zet een pan op het vuur, doe er een klein beetje olijfolie in en giet het eimengsel erin. Laat de omelet stollen en bak aan beide kanten lichtbruin. Neem de omelet uit de pan en laat even afkoelen. 

Smeer de omelet in met de roomkaas en leg er wat plakjes gerookte zalm op. Rol de omelet op als een wrap en zet vast met een prikker.

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies.
Klik hier voor meer informatie

Cookies, ja ook bij mij, maar dan calorie vrij! ; )

Op onze website maken wij, en derde partijen, gebruik van cookies.
Dit, om de diverse functionaliteiten op deze website mogelijk te maken, om inzicht te verkrijgen in het bezoekersgedrag op onze website.

Door op de ‘Akkoord’ button te klikken, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring

Deze website maakt gebruik van:
  • Google Maps
  • Google Analytics/Tag
  • Youtube Videos
  • Facebook Page Plugin
  • Contact Formulier

Voor meer informatie kunt u onderstaande documenten bekijken: