Eenpansgerecht met witte bonen, snijbonen en zalm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingrediënten voor 2 personen
* 200 gram snijbonen (gewassen en gesneden)
* 350 gram witte bonen (uit blik of uit het koelschap)
* 250 gram (warm)gerookte zalm
* 1 teentje knoflook (geperst)
* 1 cm verse gember (in kleine stukken gesneden)
* 1/2 limoen
1 rode peper (in kleine stukken gesneden)
* 1 el sojasaus
* scheutje olijfolie

 

 

Voor de gepocheerde eieren (optioneel)
* 2 eieren
* 1 liter kokend water
* 1 tl azijn

Bereidingswijze:
- Pocheer de eieren als je deze gaat gebruiken.
- Zet de koekenpan op hoog vuur en giet olijfolie in de pan. Voeg hier knoflook aan toe.
- Na 1 minuut kun je de snijbonen toevoegen, samen met de rode peper en gember. Na nog eens 2 minuten doe je de witte bonen, sojasaus en limoen erbij.

- Laat nog zo'n 5 minuten op laag vuur staan en voeg dan de (warm)gerookte zalm toe. - Deze is al gaar en hoef je dus alleen op te warmen. Dit doe je door de pan nog eens 3 minuten op een laag vuur te laten staan.

Deze website maakt gebruik van cookies.
Klik hier voor meer informatie

Cookies, ja ook bij mij, maar dan calorie vrij! ; )

Op onze website maken wij, en derde partijen, gebruik van cookies.
Dit, om de diverse functionaliteiten op deze website mogelijk te maken, om inzicht te verkrijgen in het bezoekersgedrag op onze website.

Door op de ‘Akkoord’ button te klikken, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring

Deze website maakt gebruik van:
  • Google Maps
  • Google Analytics/Tag
  • Youtube Videos
  • Facebook Page Plugin
  • Contact Formulier

Voor meer informatie kunt u onderstaande documenten bekijken: