Boerenkool pesto met volkoren spaghetti

 

 

 

 

 

 

 

Voor 2 personen

Ingrediënten
* 100 gram diepvries boerenkool
* 50 gram walnoten
* 1 grote teen knoflook
* 2 eetlepels olijfolie
* 2 eetlepels geraspte kaas 30+
* 100 gram volkoren spaghetti
* ½ citroen

Bereiding
-Laat de boerenkool ontdooien.
Breng water voor de spaghetti aan de kook.
-Hak de helft van de walnoten grof en houd de rest apart.
-Pureer de rest van de walnoten met een staafmixer fijn. Pureer de schoongemaakte knoflook en de boerenkool mee.
-Voeg de olijfolie en de geraspte kaas toe.
-Kook de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
-Verdun de pesto met een beetje kookvocht van de spaghetti en maak op smaak met wat peper, geraspte citroenschil en citroensap.
-Doe de uitgelekte spaghetti terug in de pan en meng er de pesto door. Warm even door en verdeel over 2 borden.
-Strooi er de achter gehouden walnoten over.

Deze website maakt gebruik van cookies.
Klik hier voor meer informatie

Cookies, ja ook bij mij, maar dan calorie vrij! ; )

Op onze website maken wij, en derde partijen, gebruik van cookies.
Dit, om de diverse functionaliteiten op deze website mogelijk te maken, om inzicht te verkrijgen in het bezoekersgedrag op onze website.

Door op de ‘Akkoord’ button te klikken, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring

Deze website maakt gebruik van:
  • Google Maps
  • Google Analytics/Tag
  • Youtube Videos
  • Facebook Page Plugin
  • Contact Formulier

Voor meer informatie kunt u onderstaande documenten bekijken: