Zo leuk!

Vandaag een laatste consult gehad met een lieve jongedame (wat klink ik dan oud zeg🤪) van 24 jaar.
Heel lief een bloemetje van haar gekregen omdat ze zo blij is met haar leefstijlverandering.
Ze heeft het 11 weken programma bij mij gevolgd en is nu klaar om zelf verder te gaan.
In die 11 weken, heeft ze soms wat tegenslagen gehad, met name haar eigen brein die aangaf dat ze het soms fout deed of dacht dat ze terugviel in oude patronen, terwijl ze het juist goed deed.
Vooral je eigen brein kan je grootste tegenstander zijn in het afvallen, zoals; nu ik dit heb gegeten, is het allemaal voor niks geweest en het bekende; Ach het maakt nu toch niets meer uit, wat voor vele denk ik ook heel bekend klinkt. Ze heeft geleerd hoe ze deze gedachtes de baas kan zijn en hoe ze ermee om kan gaan.
Ze is zelfs op vakantie geweest en ook voor haar werk weg geweest en alles heeft ze doorstaan met haar gezondere leefstijl.
Ze weet nu ook dat als het soms wat tegenzit (wat volkomen normaal is) en hoe ze het weer oppakt en weer verder gaat. of als ze toch iets terugzakt en weer iets aankomt hoe ze dat weer kan laten zakken en verder kan gaan.
Ik ben zo mega trots op haar en haar begeleiding was super fijn om te doen. Wat een trotse dame die nu lekker in haar vel zit en trots op zichzelf is.
Zoals ze vanochtend zei, ik zie mijn spieren tevoorschijn komen en mijn omvang afnemen. Ik zie het zelf gewoon in de spiegel.
En dan voel ik mij trots dat ze dit heeft bereikt.
Gelukkig houden we nog contact via whattsapp, want dat blijft altijd ook als je klaar bent met het programma, ik blijf je altijd steunen💪
En kijk eens naar haar metingen overzicht, haar vetpercentage, haar gewicht, haar BMI omlaag en haar spiermassa omhoog.
Je kan heel mooi zien dat ze soms een dipje heeft gehad, maar je ziet ook dat ze het weer mooi heeft opgepakt. Als je geen dipjes hebt in je afvalproces, dan gaat er iets niet goed en waarom? Omdat je dat heel strak het schema volgt en geen extra dingetjes soms doet. En die extra dingetjes horen er juist bij, want anders leer je niet om een gezonde leefstijl te kunnen volhouden, want dat is leven en niet een strak schema volgen, dat is geen leven.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Graag wil ik een vrijblijvende afspraak!