Yess vakantie!! Alles laat ik losssss

Vakantie, in je afval weken😱

Jaaa het is vakantie dus dan laat ik alles even los hoor!!😉

 

 

 

 

 

 

Gelukkig hoor ik dat niet veel als men bezig is met afvallen via mijn programma. Dit omdat het gewoon eten is wat ze nu al doen, zelf betere keuzes maken en helemaal geen lijden. Dus niks tekort komen. Omdat men simpelweg leert dat het op een gegeven moment zonde is als je iets neemt wat niet de moeite waard is voor ze.

Nee, die zin hoor ik vaak bij anderen die bv met shakes bezig zijn of met maaltijdvervangers. Dat is al weken lijden en afzien. En in de vakantie dan alles loslaten omdat je logischerwijs niet wilt lijden in je vakantie en dan zoveel aankomen dat je weer terug bij af bent😩😩

Deze manieren van afvallen zijn natuurlijk een wereld van verschil.

De dames en heren die ik nu begeleid krijgen voor op vakantie een fijn vakantie menu mee Die ze makkelijk kunnen volgen en ook heerlijk voor op vakantie. Het geeft dan zoveel rust voor een heerlijke vakantie met lekker eten.

En dan maakt men zelf de keuze of ze hem willen gebruiken of niet. Als je namelijk zo blijft eten en je kiest hier en daar voor een lekker ijsje, een wijntje, een croissantje etc dan kun je op vakantie prima op het gewicht blijven of max 1 kg aankomen. En dit is zeker voor een vakantie gewoon prima.

Na je vakantie ga je gewoon lekker verder met afvallen zonder dat je de 5 kg die je er weer aan gegeten en gedronken hebt weer eerst te moeten verliezen. Als je op vakantie iets extra’s eet als je uit eten gaat of naar die speciale ijssalon, dan maakt dat speciaal en geniet je er extra bij.  Verder wordt je ook niet vermoeider dan je al bent op vakantie.

Vergeet niet dat je met voeding ook meer energie kunt ervaren op vakantie.

Stel je ontbijt met croissantjes elke ochtend en wit stokbrood, dan ben je om een uur of 10 uitgeput puur door de voeding waar geen vezels inzitten. Let maar eens op als je dat doet hoe je je voelt.

Vervolgens heb je de hele week last van obstipatie. Balen dat je dan de obstipatie hebt, een gezwollen buik die je ziet en vooral die je voelt. Niet goed voor je mentale ik in je bikini. De meeste mensen denken dat de obstipatie komt van de reis en de warmte die er is. Maar neem eens een stapje terug en denk aan je voeding.

Wat als je nou lekker gaat ontbijten met vezels, bv havermout met melk of yoghurt of volkoren crackers met lekker avocado en een eitje😍. Hoe lekker is zo een ontbijt.

Je krijgt er energie van zodat je lekker uitstapjes kunt gaan maken, je buik is niet opgezet en je voelt je niet opgezwollen. Hoeveel is dat je waard tegenover alles eten wat je wil, want het is vakantie!

Het is altijd jouw keuze en die keuzes kan je echt maken, probeer het maar eens.

Fijne vakantie☀️🏖🗺⛵️

Liefs,

Sandy

 

Wil je graag na je vakantie beginnen met mijn 5 of 11 weken programma, plan dan alvast een vrijblijvend gesprek met mij in zodat ik een plekje voor je vrij kan maken in mijn agenda.

Ja! Ik wil graag een afspraak plannen!