Weinig eten is dat wel verstandig als je wilt afvallen?

Wist je dat 7 vd 10 mensen te weinig eet?

 

 

 

 

 

 

 

Nee? Dat is echt zo, we doen ons lichaam op deze manier echt te kort.

Wat ik vaak merk is dat als iemand wil afvallen is dat men dan minder gaat eten. Minder fastfood en snacks is natuurlijk altijd beter. Maar de hele dag leven op een crackertje en wat yoghurt houdt niemand vol. En wat krijg je dan juist, snacktrek in de avond. Waardoor je in de kast gaat zoeken naar snacks die je eigenlijk beter niet zou kunnen eten. Maar je gaat toch voor de bijl en vervolgens ben je teleurgesteld in jezelf🙄😔

Juist door te weinig te eten kom je voedingstoffen te kort waardoor je je sneller niet lekker zult voelen en uiteindelijk meer bevattelijk bent voor snacktrek, tevens ben je zeer bevattelijk voor griep omdat je te weinig binnen krijgt qua voedingstoffen, je weerstand dan laag is.

Eet jij ook te weinig? Wil je weten of je te weinig eet en wil je graag hulp hierin, ik kan jou helpen.

Of wil je graag afvallen maar je weet waar je moet beginnen of denk je het lukt mij toch steeds om het lang vol te houden.

Nou dan doen we dat samen! Samen met jou ga ik je voeding bekijken, hoe is je dagindeling, wat en wanneer eet je precies.

Samen komen we erachter waarom het niet lukt en waarom het juist nu wel zal lukken. Wat het belangrijkste is dat als we klaar zijn en je hebt je doel bereikt dat je dat dan ook zult behouden en volhouden en niet zoals bij elk dieet dat je weer terugvalt.

Woon je niet bij mij in de buurt dan geef ik ook online coaching. Heb ik jou nou enthousiast gemaakt mail mij, bel mij of pb mij en dan hebben we contact, zie ik je gauw?

www.gewichtenvoedinginbalans.nl